"Joe Worrall Beşiktaş'ta mutsuz, Nottingham'a dönmek istiyor"

"Joe Worrall Beşiktaş'ta mutsuz, Nottingham'a dönmek istiyor"
Beşiktaş'ın devre arasında Premier Lig ekibi Nottingham Forest'tan satın alma opsiyonu ile kiraladığı Joe Worrall hakkında sürpriz bir gelişme yaşandı.Svensson, Muçi ve Al-Musrati ile birlikte devre arasında Siyah- Beyazlı kadroya...
Beşiktaş'ın devre arasında Premier Lig ekibi Nottingham Forest'tan satın alma opsiyonu ile kiraladığı Joe Worrall hakkında sürpriz bir gelişme yaşandı.

Svensson, Muçi ve Al-Musrati ile birlikte devre arasında Siyah- Beyazlı kadroya katılan 27 yaşındaki futbolcu için Nottingham'a kiralama bedeli ödenmemiş, oyuncuya da 6 ay için 600 bin euro ödenmişti.

Worrall, Beşiktaş'ın Kayserispor’la deplasmanda golsüz berabere kaldığı maçta 90 dakika görev yapmıştı. Ancak teknik direktör Fernando Santos daha sonra Konyaspor, İstanbulspor ve Galatasaray’la oynadıkları karşılaşmalarda deneyimli futbolcuya görev vermedi. Worrall, Konyaspor’la oynanan kupa maçında da forma giymedi.

İngiliz basını: Dönmek istiyor

İngiliz basını, futbolcunun Beşiktaş’ta forma giyememekten dolayı mutsuz olduğunu yazdı. Nottinghampost. com'un haberine göre; "Sözleşmesinde Beşiktaş'ın bonservisini almasına yönelik bir madde olmasına karşın Joe Worrall yazın Nottingham'a geri dönmek istiyor." ifadeleri kullanıldı.

Siyah beyazlı formayı ligde sadece bir kez giyebilen İngiliz stoperin, kart cezalısı Omar Colley'in yokluğunda bu akşam oynanacak Gaziantep FK karşılaşmasında sahaya ilk 11'de çıkması bekleniyor.