Josef de Souza: Fenerbahçeli futbolcular onurlandırılmalı

Josef de Souza: Fenerbahçeli futbolcular onurlandırılmalı
Ankaragücü- Beşiktaş maçında takım arkadaşlarına saldıran taraftara müdahale etmesi ile gündeme gelen Josef de Souza, Trabzon’da oynanan Trabzonspor- Fenerbahçe maçı sonrası yaşanan olaylarla ilgili açıklamada bulundu.Şu...
Ankaragücü- Beşiktaş maçında takım arkadaşlarına saldıran taraftara müdahale etmesi ile gündeme gelen Josef de Souza, Trabzon’da oynanan Trabzonspor- Fenerbahçe maçı sonrası yaşanan olaylarla ilgili açıklamada bulundu.

Şu anda Başakşehir forması giyen Josef de Souza, "Türk futbolunun bugünkü gibi olaylarla sınırlı olmadığını biliyorum ama bunun önüne geçmek için TFF'nin sporcuları koruması ve olaylara karışan taraftar ve kulüpleri cezalandırması gerekiyor. En ağır şekilde cezalandırın!" ifadesini kullandı.

Josef de Souza şunları söyledi:

"Takım arkadaşlarımı ve hakemleri savunduğum için yargılandım, bugün Fenerbahçeli oyuncuların onurlandırılmasını isterdim. Çünkü onlar cesurdu. Taraftarların ağır şekilde cezalandırılmasını isterdim. Futbol sahada kazanılır ve kaybedilir. Birçok Fenerbahçe taraftarı takım arkadaşlarımı savunduğum için cezalandırılmamı istedi, bugün onların yüzlerini görmek isterdim!"