Kaçamazsınız

Kaçamazsınız
Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan, “MHP, Cumhur İttifakı’nın bir ortağı olsa da işlevi ve sorumluluğu muhalefettir” diyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye “Bu kadar kolay değil, bu sorumluluktan...

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan, “MHP, Cumhur İttifakı’nın bir ortağı olsa da işlevi ve sorumluluğu muhalefettir” diyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye “Bu kadar kolay değil, bu sorumluluktan o kadar kolay kaçamazsınız. Siz, bu iktidarın ortağısınız. Bugün de ülkece içinde olduğumuz hukuk krizinin de demokrasi krizinin de ekonomi krizinin de ortağısınız, bunun kaçışı yok.” diye seslendi.

‘SÖZ BÖYLE VERİLİR’
İktidara gelmeleri halinde yapacakları çalışmalara ilişkin eylem planlarını açıkladıklarını hatırlatan Babacan, şunları kaydetti: “Biz sadece sorunlara işaret etmiyoruz, her konuda detaylı çözüm önerilerimizi ortaya koyuyoruz. Bugüne kadar 4 ayrı eylem planı açıkladık. Biz, ticarette de siyasette de şunu öğrendik, boşa vaat, boşa atıp tutmak yok. ‘Bir şeyi yapacağız’ diyorsak kaça mal olacağını hesap ediyoruz ve ne zaman yapacağımızı da ilan ediyoruz. Söz böyle verilir.”