Kadıköy'de Kemal Sunal Müzesi açıldı: İmamoğlu 'Zübük' esprisi salonu kahkahaya boğduu

Kadıköy'de Kemal Sunal Müzesi açıldı: İmamoğlu 'Zübük' esprisi salonu kahkahaya boğduu
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kadıköy'deki Kemal Sunal Müzesi açılışında yaptığı konuşmada "Zübük" esprisi yapınca salonu kahkahaya boğdu.İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı ve CHP'nin yeniden İBB adayı Ekrem...
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kadıköy'deki Kemal Sunal Müzesi açılışında yaptığı konuşmada "Zübük" esprisi yapınca salonu kahkahaya boğdu.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı ve CHP'nin yeniden İBB adayı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Kadıköy'deki Kemal Sunal Müzesi açılışında konuştu.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Yeniden Refah Partisi'ni hedef alan "zübük siyasetçiler" göndermesine bir kez de burada atıf yapan İmamoğlu, Kemal Sunal'ın "Zübük" filminin adını anınca salonda kahkaha koptu.

İmamoğlu Kemal Sunal ile ilgili konuşmasında şunları söyledi:

"Kemal Sunal, hepimizin sosyolojisine ışık tutuyor"

"Yerli ve milliyi biz seviyoruz. Niye seviyoruz, örneği ne mi? Kesinlikle Kemal Sunal yerli ve milli bir güç. Muhteşem bir güç. Ve canlandırdığı karakterler öyle can alıcı, çarpıcı ve ders veren... Her birisi; İnek Şaban, Kibar Feyzo, Zübük... Kapıcılar Kralı var. Muhteşem karakterler. Tabii ölümsüz bir sanatçı. Aslında hepimizin sosyolojisine ışık tutan, düşündüren, kendimize gelmemizi sağlayan ama aynı zamanda müthiş bir naiflik ve incelik taşıyan bir insan. Türkiye şu anda kimlikler ve değerler üzerinden çok tartıştırılan bir toplum haline geldi. Ayrıştırmaya ve bölmeye çalışanlara ben söylüyorum, bol bol Kemal Sunal filmi izlemelerini ve ders çıkartmalarını öneriyorum."