Kaftancıoğlu hakkında yeni iddianame

Kaftancıoğlu hakkında yeni iddianame
CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkında Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un evinin fotoğraflarının çekildiği iddiasıyla "Özel hayatın gizliliğini ihlal etmeye azmettirme" suçundan 2 yıldan...

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkında Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un evinin fotoğraflarının çekildiği iddiasıyla "Özel hayatın gizliliğini ihlal etmeye azmettirme" suçundan 2 yıldan 6 yıla kadar hapis cezası istemiyle yeni bir iddianame hazırlandı.

Kaftancıoğlu hakkında daha önce aynı iddiayla yapılan başvuruda takipsizlik kararı verilmişti. Fahrettin Altun ise karara itiraz etmişti. Sulh Ceza Hakimliği de itiraz sonrası takipsizlik kararını kaldırdı ve yeni iddianame hazırlandı.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nın hazırladığı iddianamede CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş’ın, 21 Nisan 2020 günü saat 12.50 civarında Üsküdar, Kuzguncuk Mahallesi’nde Fahrettin Altun ile ailesi tarafından kullanılan bahçeli evi görüş alanına alarak kendisine ait cep telefonuyla fotoğraf çektiği ve şüpheli Canan Kaftancıoğlu’na gönderdiği ifade edildi.