Kağıthane'de trafik kazası: 5 yaralı

Kağıthane'de trafik kazası: 5 yaralı
İstanbul Kağıthane'de 2 otomobilin çarpıştığı kazada, bir kız çocuğu ve 4 kişi yaralandı. Ambulans gelene kadar yaralı çocuğu güneşten korumak için araç güneşliği kullanıldı.Cendere Caddesi Ayazağa yönünde ilerleyen...

İstanbul Kağıthane'de 2 otomobilin çarpıştığı kazada, bir kız çocuğu ve 4 kişi yaralandı. Ambulans gelene kadar yaralı çocuğu güneşten korumak için araç güneşliği kullanıldı.

Cendere Caddesi Ayazağa yönünde ilerleyen 2 otomobil saat 10:30 sıralarında bilinmeyen bir nedenle çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle otomobillerden biri kaldırıma çarptıktan sonra takla atarak sürüklendi. Kazada, takla atan otomobilde bulunan 5 yaşlarındaki kız çocuğu yaralanırken, anne ve babası yara almadan kurtuldu. Diğer otomobildeki 4 kişide kazada hafif yaralandı. Otomobilde sıkışan çocuk çevredekilerin yardımıyla çıkarıldı. Kız çocuğu, ambulans gelene kadar güneşten etkilenmesin diye otomobil güneşliği ile korundu. Kazaya karışan diğer otomobildeki 4 yaralı ve takla atan otomobildeki kız çocuğu sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kaza nedeniyle uzun süre aksayan trafik, araçların kaldırılmasının ardından normale döndü. (DHA)