Kanarya takipte

Kanarya takipte
Gaziantep FK’yı konuk eden Fenerbahçe, sahadan 3-1’lik galibiyetle ayrıldı ve Galatasaray’ın puan kaybettiği haftada zirve yarışını sürdürdü. Lider Beşiktaş’la arasındaki 4 puan farkı koruyan Kanarya, Galatasaray’ın...

Gaziantep FK’yı konuk eden Fenerbahçe, sahadan 3-1’lik galibiyetle ayrıldı ve Galatasaray’ın puan kaybettiği haftada zirve yarışını sürdürdü. Lider Beşiktaş’la arasındaki 4 puan farkı koruyan Kanarya, Galatasaray’ın 4 puan önünde haftayı 2. sırada kapattı. Gaziantep ise 50 puanla 6. sırada yer aldı.
Emre Belözoğlu yönetimindeki Fenerbahçe, Gaziantep engelini zor da olsa aştı. Fenerbahçe’ye 3 puanı getiren goller; 56’da Mert Hakan Yandaş, 71’de Enner Valencia ve 90+5te Sinan Gümüş’ten geldi. Gaziantep’te 65’te Alexandru Maxim’in frikikten attığı gol ise puan için yeterli olmadı.
ÇİZGİ KRİZİ!

  1. dakikada çok ilginç bir pozisyon yaşandı. Ceza alanı önünden frikik kazanan konuk ekipte Maxim’in vuruşunu kaleci Altay çizgi üstünde kontrol etmeye çalıştı. Antepliler çizgiyi geçtiği yönünde itiraz ederken hakem Mete Kalkavan, VAR’dan gelen uyarıyla golü verdi.
    GOLDEN SONRA KAHVE İÇİLDİ!
    Fenerbahçe’de Mert Hakan Yandaş’ın attığı golden sonra saha kenarında sarı-lacivertli futbolcular golü ‘Kahve’ içerek kutladı.
  2. dakikasında sarı-lacivertliler Mert Hakan’ın golüyle 1-0 öne geçti. Golün sevinci yedek kulübesinde teknik heyet ve futbolcularla birlikte kutlanırken daha sonra Mert Hakan Yandaş, İrfan Can Kahveci ve Ozan Tufan saha kenarına gelerek golü kahve içme hareketiyle kutladı.