Kanye West ile eşi Bianca Censori, Türk dönercisinde kuyruğa girdi

Kanye West ile eşi Bianca Censori, Türk dönercisinde kuyruğa girdi
Dünyaca ünlü rapçi Kanye West, Berlin'de eşi Bianca Censori ile birlikte bir Türk dönercinin dükkanının önünde kuyruğa girdi. Çiftin kıyafet tercihi dikkat çekti.ABD'li rapçi Kanye West ile eşi Bianca Censori bir süredir...

Dünyaca ünlü rapçi Kanye West, Berlin'de eşi Bianca Censori ile birlikte bir Türk dönercinin dükkanının önünde kuyruğa girdi. Çiftin kıyafet tercihi dikkat çekti.

ABD'li rapçi Kanye West ile eşi Bianca Censori bir süredir Avrupa'da tatil yapıyor. Ünlü çift, Berlin'deki bir Türk dönercinin kuyruğunda objektiflere yansıdı.

Berlin'deki bir Türk dönerciye giden çift, uzun kuyruğa aldırış etmeden sıraya girdi. Alman medyası Bild'e konuşan görgü tanıkları, West'in sıra beklememek için öncelik istediğini ancak mekan sahiplerinin talebi reddettiğini ileri sürdü. 45 dakika sıra bekleyen ikili daha sonra yemeklerini alarak bir bankta oturarak yedi.

Çiftin yaptığı kombin ise görenleri şaşkına çevirdi. Simsiyah giyinen Kanye West, yüzünü ve başını siyah bir şalla kapatırken eşi de transparan bir tulum ve topuklu ayakkabı tercih etti.