Karabük'te birçok üniversiteli öğrenci HPV ve HIV şikayetiyle hastanelere başvurdu

Karabük'te birçok üniversiteli öğrenci HPV ve HIV şikayetiyle hastanelere başvurdu
Karabük Üniversitesi'nin Instagram "itiraf sayfası"nda, siyah öğrencilerle cinsel ilişki yaşadıklarını iddia eden bazı Türk erkek ve kadın öğrencilerin itirafları gündem oldu. Bazı öğrenciler, HPV veya HIV şüphesiyle hastaneye...
Karabük Üniversitesi'nin Instagram "itiraf sayfası"nda, siyah öğrencilerle cinsel ilişki yaşadıklarını iddia eden bazı Türk erkek ve kadın öğrencilerin itirafları gündem oldu. Bazı öğrenciler, HPV veya HIV şüphesiyle hastaneye gitmek zorunda kaldıklarını aktardı.

Karabük Üniversitesi'nde eğitim gören farklı ülkelerden gelen yaklaşık 12 bin yabancı öğrenci bulunuyor. Bu öğrencilerin 6 bini Afrika'nın çeşitli ülkelerinden geliyor.

Karabük Üniversitesi İtiraf Sayfası adlı Instagram hesabında yayınlanan öğrenci itirafları, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

İddialara göre, Karabük'te okuyan bazı Türk erkek ve kadın öğrenciler, siyah öğrencilerle cinsel ilişki yaşadıktan sonra hastalık kapmış olabilirler. Bazı öğrenciler, HPV veya HIV gibi cinsel yolla bulaşan hastalık belirtileriyle hastaneye başvurduklarını dile getirdi. Ancak resmi makamlardan konuya ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı.

[gallery ids="594988,594989,594990"]