Karagümrük- Konyaspor maçında kazanan çıkmadı

Karagümrük- Konyaspor maçında kazanan çıkmadı
Fatih Karagümrük, Süper Lig’in 30’uncu haftasında evinde Konyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ve Konyaspor Teknik Direktörü...
Fatih Karagümrük, Süper Lig’in 30’uncu haftasında evinde Konyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ve Konyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Omerovic açıklamalarda bulundu.

Tolunay Kafkas'ın basın toplantısı

Gol beklentisinin biraz daha fazla olması gerektiğini ifade eden Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, “Oyunun geneline baktığımız zaman çok fazla topla oynayan, topa sahip olan ama etkinlik konusunda ve üretkenlik konusunda az üreten bir Karagümrük var. 9 tane korner sayıca oldukça iyi. Gol beklentisi biraz daha fazla olması lazım. Bunun nedenlerinden bir tanesi de özellikle kenar oyuncularımızın savunma arkasına koşu yapmama özelliği var. Milli takım arasında eksik olan konuların üzerine gideceğiz. Pres konusu fena olmadı, daha iyi olabilir. Eksiklerimizin üzerine gidip sonuna kadar mücadele edeceğiz” dedi.

Omerovic: Yediğimiz gol pahalıya patladı

Takımın ayakta kalmasının çok önemli olduğunu vurgulayan Konyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Omerovic, “İyi bir maç olduğunu düşünüyorum. İlk devre biz daha fazla topa sahip olduk, biraz daha domine ettik, golü de bulduk. Son dakikalarda yediğimiz gol bize çok pahalıya mal oldu. Son maçlarda daha fazla puan toplayabilirdik. Takımın ayakta kalması çok önemli. 2 aylık periyot içerisinde bunu gösterdik. İlk günden beri takımın irade gücünden ve sonuna kadar savaşmasından hiçbir zaman şikayetim olmadı. Uzatmalarda 1-1’den sonra golü de bulabilirdik. Buradan 1 puan aldığımız için mutluyuz diyemem ama sonuçta 1 puan da değerli. Son 3 maçımıza baktığımız zaman 5 puan aldığımız için iyi diyebilirim. İyi oynamak ya da kötü oynamak bazen önemli değil, önemli olan puan almak. Çünkü her puan altın değerinde. Bu akşam her iki takım iyi mücadele etti. Puanlarımızı paylaştık. Kalan 8 maçımızda inanıyorum ki yeterli puanı alırız ve başarılı bir şekilde sezonu kapatırız diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.