KARAVELİ RESMEN GÖREVDE

KARAVELİ RESMEN GÖREVDE
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, düzenlediği basın toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Beşiktaş Futbol A.Ş. Genel Müdürü Ceyhun Kazancı ve teknik direktör Önder Karaveli, Çebi ile birlikte basın toplantısında...

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, düzenlediği basın toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Beşiktaş Futbol A.Ş. Genel Müdürü Ceyhun Kazancı ve teknik direktör Önder Karaveli, Çebi ile birlikte basın toplantısında yer aldı.

Çebi şöyle konuştu:
Ceyhun Kazancı'yı sportif direktör olarak atadığımızı açıklamak istiyorum. Kendisi Galatasaray Lisesi mezunu. Elbette bir liseden mezun olacaktı. Galatasaray Lisesi'nde okuyup Beşiktaşlı kalabilmek zordur. Başardığın için teşekkür ediyorum.

Bu eleştiriler gereksiz.
Hocayla yolumuza devam ediyoruz diyorum. Hala Beşiktaş'ın hocası kim diyorlar? Önder Karaveli'nin Beşiktaş'ın teknik direktörü olduğunu bilmelerine rağmen polemik yaratıyorlar. Önder Karaveli hocam, altyapıda çok büyük başarılara imza attı. Beşiktaş artık altyapıya önem veren, özkaynaklarıyla beslenen projeye başlamıştır. 1 yıl önce başladık. Önder Karaveli hocam büyük projenin her daim parçası olmaya devam edecek. Hocamız şu an teknik direktörümüzdür, bundan sonra da her daim projemizde devam edecektir.