Kartal Belediye Başkanı, seçime 2 ay kala onarılması gereken kaldırımları fark etti

Kartal Belediye Başkanı, seçime 2 ay kala onarılması gereken kaldırımları fark etti
Kartal Belediye Başkanı, 4 yıl boyunca fark etmediği bir kaldırımı seçimlere 2 ay kala onarmaya karar verdi. Kısa sürede gündem olan görüntü için "Her sene seçim olsaydı emin olun ülkemiz şu an dünyada ilk 5'e girerdi" şeklinde...
Kartal Belediye Başkanı, 4 yıl boyunca fark etmediği bir kaldırımı seçimlere 2 ay kala onarmaya karar verdi. Kısa sürede gündem olan görüntü için "Her sene seçim olsaydı emin olun ülkemiz şu an dünyada ilk 5'e girerdi" şeklinde yorumlar yapıldı.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, ilçedeki kaldırımları denetlemeye çıktı ve bu anlardan kısa bir kesit de sosyal medyadan paylaşıldı.

O anlara ilişkin görüntü, sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti.

Sosyal medya kullanıcıları, "Her sene seçim olsaydı emin olun ülkemiz şu an dünyada ilk 5'e girerdi", "Sadece seçim zamanı sokaklara iniyorlar", "Reklam kokan hareketler yemezler başkan", "Kaldırım değil istinat duvarı resmen", "Kaldırım değiştirmek her zaman işe yarar özellikle seçim zamanı", "Tesadüfe bakın ki kamera da açıkmış" şeklinde yorumlar da bulundu.

[video width="1920" height="1080" mp4="https://www.gazetepencere.com/wp-content/uploads/2024/01/cicek-spot.mp4"][/video]