KARTAL DÖRTKÖŞE!

KARTAL DÖRTKÖŞE!
Beşiktaş, konuk ettiği BB Erzurumspor’u 4-0 yendi. Siyah-beyazlılar; Galatasaray, Fenerbahçe ve lider Alanyaspor’un yenildiği haftada 12 puanlık bir galibiyete imza attı. Goller; Aboubakar (2), Nkoudou ve Vida’dan geldi.Stat: Vodafone...

Beşiktaş, konuk ettiği BB Erzurumspor’u 4-0 yendi. Siyah-beyazlılar; Galatasaray, Fenerbahçe ve lider Alanyaspor’un yenildiği haftada 12 puanlık bir galibiyete imza attı. Goller; Aboubakar (2), Nkoudou ve Vida’dan geldi.
Stat: Vodafone Park
Hakemler: Halil Umut Meler, Mustafa Emre Eyisoy, İlker Takpak
Beşiktaş: Ersin Destanoğlu, Necip Uysal, Welinton, Vida, Rıdvan Yılmaz, De Souza, Hutchinson (Dk. 75 Oğuzhan Özyakup), Ghezzal (Dk. 82 Atakan Üner), Mensah (Dk. 73 Dorukhan Toköz), N’Koudou (Dk. 73 Larin), Aboubakar (Dk. 82 Güven Yalçın)
Büyükşehir Belediye Erzurumspor: Farnolle, Hasan Hatipoğlu, Mehmet Murat Uçar, Osman Çelik, Kaan Kanak, Donald, Novikovas (Dk. 46 Rashad Muhammed), Gomes (Dk. 80 Sissoko), Obertan, İbrahim Akdağ (Dk. 69 Sadiku), Ömer Şişmanoğlu (Dk. 69 Emrah Başsan)
Goller: Dk. 59 (Penaltıdan) ve 71 Aboubakar, Dk. 63 N’Koudou, Dk. 70 Vida (Beşiktaş)
GOLLER…

  1. dakikada Ömer Şişmanoğlu’nun Necip Uysal’a yaptığı faulün ardından hakem beyaz noktayı gösterirken penaltıyı gole çeviren Aboubakar skoru 1-0’a getirdi.
    Bu golden yaklaşık 5 dakika sonra rakibini eksik yakalayan Beşiktaş’ta Mensah’ın ‘Al da at’ dercesine verdiği pasta topla buluşan Nkoudou farkı 2’ye çıkardı.
    Dakikalar 69’a geldiğinde Domagoj Vida harika bir gol atarak skoru 3-0’a getirdi.
    Sağ kanattan açılan ortaya ön direkte hareketlenen Vida zıplayarak topa topuğuyla şık bir vuruş yaptı ve sezonun en güzel gollerinden birini kaydetti.
    Beşiktaş bu golden sadece 2 dakika sonra Atiba’nın pasında rakip fileleri havalandıran Aboubakar ile bir gol daha buldu ve skor 4-0’a geldi.
    İki takım da kalan dakikalarda gol bulamayınca mücadele Beşiktaş’ın 4-0’lık üstünlüğüyle sona erdi.
    Bu sonucun ardından Beşiktaş 22 puana yükseldi. Siyah-beyazlılar; Galatasaray, Fenerbahçe ve lider Alanyaspor’un yenildiği haftada 12 puanlık bir galibiyete imza attı.
    BB Erzurumspor ise teknik direktör Hüseyin Çimşir yönetimindeki 4. maçından da mağlubiyetle ayrıldı ve 9 puanla son sırada yer aldı.