KARTAL’I ABOUBAKAR UÇURDU

KARTAL’I ABOUBAKAR UÇURDU
Beşiktaş, Başakşehir deplasmanında üç puana ulaştı: 0-2. Beşiktaş’ta goller 15. dakikada Aboubakar ve 55. dakikada Masukau’dan geldi. Başakşehir’de Adnan Januzaj 35. dakikada VAR incelemesi sonrasında direkt kırmızı kart...

Beşiktaş, Başakşehir deplasmanında üç puana ulaştı: 0-2. Beşiktaş’ta goller 15. dakikada Aboubakar ve 55. dakikada Masukau’dan geldi. Başakşehir’de Adnan Januzaj 35. dakikada VAR incelemesi sonrasında direkt kırmızı kart gördü. Siyah beyazlılar ligde puanını 46’ya çıkarırken Mediol Başakşehir ise 40 puanda kaldı.

15. dakikada Başakşehir’de Şener Özbayraklı’nın pasına Cenk Tosun müdahale etti. Sonrasında topla buluşan Salih Uçan, sağ çaprazdaki Vincent Aboubakar’ı gördü. Ceza sahası içine giren Aboubakar, Ahmed Touba’nın yanından hızlanarak sıyrıldı ve çaprazdan yaptığı vuruşla takımını öne geçirdi: 0-1.

35. dakikada Mete Kalkavan’ın VAR incelemesi sonrası Başakşehir’de Adnan Januzaj, Gedson Fernandes’e yaptığı müdahale nedeniyle direkt kırmızı kart gördü.

55. dakikada sağ kanatta Onur Bulut ile başlayan atakta topla buluşan Vincent Aboubakar, sol kanattaki Arthur Masuaku’yu gördü. Masuaku’nun çaprazdan ceza sahasına girip iki rakibi önündeyken yaptığı vuruş, farkı 2’ye çıkardı: 0-2.