Kaşıkçı’nın oğulları katilleri affetti

Kaşıkçı’nın oğulları katilleri affetti
İstanbul’daki Suudi Arabistan Başkonsolosluk binasında öldürülen Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın ailesi, katilleri affettiklerini açıkladı. Kararı Cemal Kaşıkçı’nın oğlu Salah Kaşıkçı, Twitter hesabı üzerinden...

İstanbul’daki Suudi Arabistan Başkonsolosluk binasında öldürülen Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın ailesi, katilleri affettiklerini açıkladı. Kararı Cemal Kaşıkçı’nın oğlu Salah Kaşıkçı, Twitter hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımla duyurdu.
Salah Kaşıkçı, mesajında, “Mübarek Ramazan ayının bu mübarek gecesinde Allah’ın: ‘Ama kim affeder ve arayı düzeltirse onun mükafatı Allah’a aittir’ sözlerini hatırlıyoruz. Bu yüzden bizler şehit Cemal Kaşıkçı’nın oğulları olarak babamızı öldürenleri affediyor ve Allah’ın mükafatını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.
HATİCE CENGİZ: KATİLLER BAĞIŞLANAMAZ
Kaşıkçı’nın nişanlısı Hatice Cengiz ise “Cemal, ülkesinin konsolosluğu içinde öldürüldü. Suudi Arabistan’dan olan katiller onu pusuya düşürmek ve öldürmek için geldiler. Kimsenin katilleri bağışlama hakkı yoktur. Ne katilleri ne de bu cinayeti azmettirenleri affedeceğiz” dedi.