Kasımda gelip, en büyük kozu olacak!

Kasımda gelip, en büyük kozu olacak!
TÜRKİYE’de ilk 5 ayda otomobil satışlarında 5. sıraya kadar yükselen Skoda’nın en önemli kozu olacak yeni Fabia geçen hafta tanıtıldı. Kasımda Türkiye’de satışa sunulacak 4’üncü nesil Fabia hem büyümüş hem de akıllanmış....

TÜRKİYE’de ilk 5 ayda otomobil satışlarında 5. sıraya kadar yükselen Skoda’nın en önemli kozu olacak yeni Fabia geçen hafta tanıtıldı. Kasımda Türkiye’de satışa sunulacak 4’üncü nesil Fabia hem büyümüş hem de akıllanmış. Yeni Fabia’da Türkiye’de yüzde 50’lik ÖTV dilimine girebilecek 1.0 litre ve 1.5 litre hacminde motorlar yer alıyor. 3 silindirli 1.0 litre motorlar, 65, 80, 95 ve 110 beygir güçlerinde tercih edilebilecek. 1.5 litrelik dört silindirli motor ise 150 beygir güç ve 250 Nm torka sahip olacak. Yeni FABIA motor seçeneklerine göre 5 ileri manuel, 6 ileri manuel ve 7 ileri DSG çift kavramalı otomatik şanzımanla eşleştirilecek.
2022 SKODA YILI OLACAK
Yüce Auto-Skoda Genel Müdürü Zafer Başar, yeni Fabia’nın gerek tasarımı gerekse özellikleri ile hedeflerine ulaşmalarına büyük katkı sağlayacağını belirterek, “2021 yılında 7 modelimizle 40 bin adetlik bir satış hedefimiz bulunuyor. Kasım ayında Türkiye pazarına sunmayı planladığımız yeni Fabia’nın asıl katkısını 2022 yılında hissedeceğiz. Yılın ikinci yarısında satışa sunacağımız yenilenen Kodiaq ve yeni Fabia modellerimiz ile 2022 yılını şimdiden Skoda yılı olarak ilan edebiliriz” dedi.