Kasımpaşa-Galatasaray maçı saat kaçta? Takımların ilk 11'leri belli oldu

Kasımpaşa-Galatasaray maçı saat kaçta? Takımların ilk 11'leri belli oldu
Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Kasımpaşa, evinde lider Galatasaray'ı konuk edecek. Saat 16.00'da başlayacak olan karşılaşmayı, hakem Atilla Karaoğlan yönetecek. Trabzonspor-Fenerbahçe derbisi öncesi  şampiyonluk yolunda...
Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Kasımpaşa, evinde lider Galatasaray'ı konuk edecek. Saat 16.00'da başlayacak olan karşılaşmayı, hakem Atilla Karaoğlan yönetecek. Trabzonspor-Fenerbahçe derbisi öncesi  şampiyonluk yolunda büyük bir avantaj elde etmek isteyen Galatasaray, Kasımpaşa deplasmanını kayıpsız atlatmanın hesaplarını yapıyor. Ayrıca Kasımpaşa-Galatasaray maçının ilk 11'leri de belli oldu.

Süper Lig’de son haftalara girilirken Okan Buruk ve öğrencileri, Kasımpaşa deplasmanını kayıpsız atlatmanın hesaplarını yapıyor.

Galatasaray bu sezon savunma hattıyla güven verdi. 29 hafta geride kalırken ligin en az gol yiyen takımı olan sarı-kırmızılılar rakip fileleri 64 sarsarken kalesinde ise sadece 17 gol gördü. Galatasaray, Kasımpaşa karşısında İcardi, Mertens, Kerem Aktürkoğlu gibi isimlerle etkili olmaya çalışacak.

Sami Uğurlu yönetimindeki Kasımpaşa’da ise Aytaç Kara ve Nuno Da Costa’nın gösterdiği performans dikkat çekti. Kasımpaşa - Galatasaray maçının detayları belli oldu. Peki Kasımpaşa Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, Kasımpaşa - Galatasaray maçının detayları…

Kasımpaşa-Galatasaray maçı saat kaçta?

Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında Kasımpaşa bugün evinde liderliğini sürdürmek isteyen Galatasaray’ı ağırlayacak. Saat 16.00'da başlayacak mücadele beIN SPORTS 1'den yayınlanacak.

Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda oynanacak Kasımpaşa Galatasaray maçını Atilla Karaoğlan yönetecek. Yardımcılıklarını ise Cevdet Kömürcü ve Abdullah Bora Özkara yapacak.

İlk 11'ler

Kasımpaşa: Gianniotis, Winck, Omeruo, Porozo, Yasin, Aytaç, Gökhan, Hajradinovic, Fall, Ben Ouanes, Nuno Da Costa

Galatasaray: Muslera, Kaan, Nelsson, Berkan, Köhn, Torreira, Kerem Demirbay, Barış Alper, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Icardi

Galatasaray'da hedef 3 puan

Fenerbahçe’nin Trabzonspor ile karşı karşıya geleceği hafta Okan Buruk ve öğrencileri, Kasımpaşa deplasmanından üç puanla dönmek istiyor. Galatasaray, İstanbul ekibi karşısında kazanması durumunda puanını 81’e yükseltecek. Sarı-kırmızılılarda kritik mücadele öncesinde gözler Icardi, Mertens ve Kerem Aktürkoğlu gibi yıldızlara çevrildi.

Sarı-Kırmızılı ekip, son 17 maçta mağlubiyet yüzü görmedi

Sarı-kırmızılı takım, Süper Lig'de son 17 müsabakada mağlup olmadı. Okan Buruk yönetimindeki "Cimbom" ligin 12. haftasında Atakaş Hatayspor'a mağlup olduktan sonra çıktığı müsabakalarda 15 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti.

Yaptığı 29 maçın 15'inde kalesini gole kapatan sarı-kırmızılı ekip, ligin en az gol yiyen takımı konumunda bulunuyor.

4 oyuncu kart sınırında

Sarı-kırmızılılarda Sergio Oliveira, Kaan Ayhan, Hakim Ziyech ve Kerem Aktürkoğlu, bugün kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecek ve Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Atakaş Hatayspor ile RAMS Park'ta yapılacak maçta forma giyemeyecek.

Kasımpaşa ilk 4'e girmek istiyor

Ev sahibi Kasımpaşa, bu sezon ligde gösterdiği performansla dikkat çeken takımlar arasında yer aldı. Geride kalan 29 haftada 12 galibiyet, 7 beraberlik ve 10 mağlubiyet alan Kasımpaşa topladığu 43 puanla 5. sırada yer alıyor.

Galatasaray'da son durum

Galatasaray geride kalan 29. haftada sadece 1 kez mağlubiyet yaşadı. Sarı-kırmızılılar oynadıkları karşılaşmalarda 25 galibiyet ve 3 beraberlik aldı. Okan Buruk ve öğrencileri 64 gol atarken kalesinde ise 17 gol gördü. Galatasaray haftaya topladığı 78 puanla zirvede giriyor.