Kavuncu'dan eleştiri sonrası Galatasaray'a ziyaret

Kavuncu'dan eleştiri sonrası Galatasaray'a ziyaret
İYİ Parti İBB Başkan adayı Buğra Kavuncu 'randevu' paylaşımıyla eleştirdiği Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'i ziyaret etti. Kavuncu görüşmeye ilişkin "Güzel bir kucaklaşmaydı" diye yazdı.İYİ Parti İBB Başkan Adayı...
İYİ Parti İBB Başkan adayı Buğra Kavuncu 'randevu' paylaşımıyla eleştirdiği Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'i ziyaret etti. Kavuncu görüşmeye ilişkin "Güzel bir kucaklaşmaydı" diye yazdı.

İYİ Parti İBB Başkan Adayı Buğra Kavuncu, Galatasaray Kulübü'nü ziyaret ederek Başkan Dursun Özbek ile görüştü.

Buğra Kavuncu geçtiğimiz günlerde, katıldıkları bir programda AK Parti adayı Murat Kurum'un Dursun Özbek'in yanaklarına dokunması hakkında, "Başkalarına yanağınızı okşatıyorsunuz ama bize gelince sizden randevu aldığımız gün Ankara'ya gideceğiniz tutuyor. Biz Galatasaray camiasını çok seviyoruz. Onlarla ilk fırsatta kucaklaşacağız" ifadelerini kullanmıştı.

Kavuncu bugünkü buluşmayı sosyal medya hesabından duyurdu. Kavuncu ziyarete ilişkin "Güzel bir kucaklaşmaydı" ifadelerini kullandı. Görüşmede Dursun Özbek Kavuncu'ya üzerinde adı yazan bir forma hediye etti.

Kavuncu'nun paylaşımı şöyle:

"İstanbulumuzun kıymetli spor kulüplerinden @GalatasaraySK‘ı ziyaret ederek şehrimizi spor konusunda dünyanın sayılı metropolleri arasına sokacak projelerimizi konuştuk.

Misafirperverlikleri için Dursun Özbek ve Yönetim Kurulu’na teşekkür ederim. Güzel bir kucaklaşmaydı."