Kazak Sanatçı Qudaibergen 24 Mayıs'ta İstanbul'da konser verecek

Kazak Sanatçı Qudaibergen 24 Mayıs'ta İstanbul'da konser verecek
Dünya çapında ünlü Kazak sanatçı Dimash Qudaibergen, 24 Mayıs'ta Beşiktaş Stadyumu'nda vereceği konserin tanıtım töreni için İstanbul'a geldi. Törende konuşan Qudaibergen, "Bu proje elbette çok kapsamlı ve Türkiye'ye özel...
Dünya çapında ünlü Kazak sanatçı Dimash Qudaibergen, 24 Mayıs'ta Beşiktaş Stadyumu'nda vereceği konserin tanıtım töreni için İstanbul'a geldi. Törende konuşan Qudaibergen, "Bu proje elbette çok kapsamlı ve Türkiye'ye özel bir çalışma, her çalışmada olduğu gibi heyecan içindeyiz. Özellikle, kardeş bir ülkede bulunmanın verdiği coşkuyla güzel bir konser olacağı kanaatindeyim" şeklinde konuştu.

Kariyerine klasik unsurlar ve geleneksel Kazak müziğini pop müziğiyle birleştirerek devam eden ve 6 oktavlık geniş ses aralığıyla tanınan Qudaibergen'in, 24 Mayıs'taki konserinde İngilizce, Fransızca, İspanyolca, Kazakça, Rusça ve Çince olmak üzere yedi dilde performans sergileyeceği belirtildi. Konser öncesinde düzenlenen tanıtım etkinliğinde hayranlarının ve basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Qudaibergen, Türkçe çağrı yaparak hayranlarını konserine davet etti.

"Kardeş bir ülkede bulunmanın coşkusuyla güzel bir konser olacağına inanıyorum" diyen Qudaibergen, "Konserimiz 24 Mayıs'ta. Bu proje elbette çok kapsamlı ve Türkiye'ye özel bir çalışma, her çalışmada olduğu gibi heyecan içindeyiz. Özellikle, kardeş bir ülkede bulunmanın verdiği coşkuyla güzel bir konser olacağı kanaatindeyim. Türkiye'yi ailemizin bir parçası olarak görüyoruz. Dileğimiz bu konserde de coşkuyla, beklentilerimizi de gerçekleştirmek için çalışmak. Herkesi konsere bekliyoruz" şeklinde konuştu.

[video width="480" height="270" mp4="https://www.gazetepencere.com/wp-content/uploads/2024/02/55501.mp4"][/video]

"Türkçe şarkıları severek dinliyor, takip ediyorum" diyen Qudaibergen, "Türk şarkılarını seslendirdiğimde kendimi doğal olarak bir Türk gibi hissediyorum" ifadelerini kullandı.