KENDİNİ YENİLMEZ SANANLAR, VAZİYET ALIN GELİYORUZ

KENDİNİ YENİLMEZ SANANLAR, VAZİYET ALIN GELİYORUZ
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in katılımıyla Ankara Arena Spor Salonu'nda “Büyük Kadın Buluşması” düzenlendi.Meral Akşener etkinliğe geldiğinde salonunun önündeki otobüsün üzerinden burada bekleyen İYİ Partililere...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in katılımıyla Ankara Arena Spor Salonu'nda “Büyük Kadın Buluşması” düzenlendi.

Meral Akşener etkinliğe geldiğinde salonunun önündeki otobüsün üzerinden burada bekleyen İYİ Partililere seslendi. Akşener burada “İçerisi dolu, dışarısı dolu. Var ya bu gece kimse uyuyamayacak” dedi, iktidara gönderme yaptı.

Akşener, İYİ Parti'nin seçimlerde birinci parti çıkacağını kaydederek, “Bu irade seçimde birinci parti çıkacağının iradesidir” diye vurguladı.

Salondaki konuşmasında iktidarın kadına bakışını eleştiren İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, şunları söyledi:
Bugün Türkiye'de kadın sorunu yok, insanlık, vicdan, adalet, zihniyet sorunu var. Kadını evinin süsü olarak görmekten utanmıyorlar. Kadınları kendi çarpık anlayışlarına göre sınıflandırmaktan utanmıyorlar. Küçüğün rızası ile başlayan zehirli cümleleri kurmaktan bile utanmıyorlar.

Kimsesizlerin kimsesi olan kerim devlet anlayışımızın yerine milletini kimsesiz bırakan bir ucube anlayış ile karşı karşıyayız.

Mardinli Zeynep ile İstanbullu Mert'in fırsatlarını eşitleyen o büyük vizyonun yerine Mardinli Zeynep'in de İstanbullu Mert'in de yoksulluğa ve açlığa mahkûm edildiği bir büyük vizyonsuzlukla karış karşıyayız.

Kariyerimin hiçbir döneminde bugünkü gibi çirkin bir dille hiç karşılaşmadım. İftiralarda, isnatlarda, imalarda mesele hep kadın olmamdı. Düşünün kahkaha atmam bile sorun oldu. İYİ Parti olarak biz bu rahatı bozmaya geliyoruz. Kadınları siyaset sahnesinde görmek istemeyenleri rahatsız edeceğiz. (ANKA)