KEREM AKTÜRKOĞLU AVRUPA’NIN GÖZDESİ

KEREM AKTÜRKOĞLU AVRUPA’NIN GÖZDESİ
Galatasaray'ın genç yıldızı Kerem Aktürkoğlu, Avrupa'nın transfer listesinde.Atletico Madrid, Borussia Dortmund, Lyon, Marsilya gibi takımlarla adı geçen yıldız için son olarak Atalanta iddiası geldi.İtalya'dan Calcioline gazetesinin...

Galatasaray'ın genç yıldızı Kerem Aktürkoğlu, Avrupa'nın transfer listesinde.

Atletico Madrid, Borussia Dortmund, Lyon, Marsilya gibi takımlarla adı geçen yıldız için son olarak Atalanta iddiası geldi.

İtalya'dan Calcioline gazetesinin haberine göre; bu sezon hedeflerin uzağında kalan Atalanta, Gasperini'ye kaliteli futbolcular sunmak istiyor. Bu planla harekete geçen yönetim, Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Kerem Aktürkoğlu'nu listesine aldı.

Haberde yer alan ifadelere göre Atalanta, Kerem Aktürkoğlu için Sarı-Kırmızılılara 15 milyon euroluk satın alma opsiyonuyla kiralık teklifte bulunacak. Bu opsiyonun zorunlu olacağı kaydedildi. Yani teklifin kabul edilmesi halinde önümüzdeki sezonun ardından 15 milyon euro, Galatasaray'ın kasasına girecek. Kiralama bedeliyle birlikte bu rakamın 17,5 milyon euro civarına yükselebileceği konuşuluyor.