Kerem Bürsin ile Hafsanur Sancaktutan okuma provasında buluştu

Kerem Bürsin ile Hafsanur Sancaktutan okuma provasında buluştu
Kanal D'nin kod adı "Gün Işığım" olan yeni dizisinin çekimleri başlıyor. Dizinin başrollerini paylaşan Kerem Bürsin ile Hafsanur Sancaktutan okuma provasında buluştu. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Kerem Bürsin...

Kanal D'nin kod adı "Gün Işığım" olan yeni dizisinin çekimleri başlıyor. Dizinin başrollerini paylaşan Kerem Bürsin ile Hafsanur Sancaktutan okuma provasında buluştu.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Kerem Bürsin ile Hafsanur Sancaktutan’ı buluşturan Ay Yapım imzalı kod adı "Gün Işığım" dizisinin çekimleri yakında başlıyor. Ali Bilgin’in yöneteceği dizinin okuma provası dün gerçekleşti.

Senaryosunu Kübra Sülün’ün yazdığı dizinin yeni ismi merak ediliyor. Dizide babasının trafik kazasında vefatının ve bir vasiyet bırakmasının ardından evine geri dönen Oğuz ile ailesiyle beraber dolandırıcılık yapan Leyla’nın yollarının kesişme hikâyesini anlatan dizinin okuma provası oldukça eğlenceli geçti.

Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’a dizide Hatice Aslan, Şerif Erol, Cemre Ebuzziya, Nazmi Kırık, Aziz Caner İnan, Mine Kılıç, Oğulcan Arman Uslu, Durukan Çelikkaya, Özgün Akaçca, ve Adin Külçe rol alacak.

İlk kez geçen hafta Ay Yapım’ın Academy  Day organizasyonunda yan yana görüntü veren Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ın uyumu ise dikkati çekti.