Kılıçdaroğlu afişlerini hazırlayan şirket: Cumhur İttifakı istedi

Kılıçdaroğlu afişlerini hazırlayan şirket: Cumhur İttifakı istedi
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Elazığ ziyareti öncesi şehrin birçok reklam panosuna asılan ve Kılıçdaroğlu ile CHP’li vekilleri hedef gösteren afişleri basan şirket açıklama yaptı.halktv.com.tr’de yer alan...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Elazığ ziyareti öncesi şehrin birçok reklam panosuna asılan ve Kılıçdaroğlu ile CHP’li vekilleri hedef gösteren afişleri basan şirket açıklama yaptı.

halktv.com.tr’de yer alan habere göre şirket, afişlerin Cumhur İttifakı partilerinin isteği üzerine basıldığını söyledi. Afişleri basan şirketin başkanı Mustafa Karatepe, açıklama yayınlayarak, “Son günlerde kamuoyunda gündem oluşturan bilboardlarda yer alan afişlerin baskısı, ‘Cumhur İttifakı’nı oluşturan siyasi partilerin talebiyle şirketimiz tarafından yapılmıştır. Baskısını yaptığımız açık hava reklam mecralarının işletmesi ve asım işleri bize ait değildir” dedi.

KILIÇDAROĞLU, ‘PROVOKASYON AFİŞİ’NIN ÖNÜNDE POZ VERMİŞTİ
Elazığ ziyareti öncesi kentte Kılıçdaroğlu’nun gelişini duyuran afişler kaldırılırken Kılıçdaroğlu ile CHP’li vekilleri hedef gösteren afişler asılmıştı.

Kılıçdaroğlu da kendisine atfedilen “(tutuklu eski HDP eş genel başkanı) Selahattin Demirtaş’ın göğsüne şeref madalyası takacağım” diye yazılı afişin önünde elleri bağlı bir şekilde poz vererek Twitter’dan şunları yazmıştı:
“Bay Kemal’in şehre ziyaretini provoke etmek için, her yeri bunlarla donatmışlar. İnanın genelde hiç umursamam Saray provokasyonlarını; ancak üzücü olan şey şu ki, bu ucuz provokasyonlar yapılırken, yurttaşlarımızın kırılan kalplerinin ne olacağını kimse düşünmüyor. Batsın bu ayrımcılık! Batsın bu diliniz.”