Kılıçdaroğlu artan hayat pahalılığına dikkat çekti, Erdoğan'a yüklendi: Seni milletime anlatacağım BOP eş başkanı...

Kılıçdaroğlu artan hayat pahalılığına dikkat çekti, Erdoğan'a yüklendi: Seni milletime anlatacağım BOP eş başkanı...
CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, emel gereksinimlere ilişkin paylaştığı bir fiyat listesi ile artan hayat pahalılığına dikkat çekti ve AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tepki gösterdi: Faturaları, kirayı, okul masraflarını,...
CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, emel gereksinimlere ilişkin paylaştığı bir fiyat listesi ile artan hayat pahalılığına dikkat çekti ve AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tepki gösterdi: Faturaları, kirayı, okul masraflarını, sağlık ve giyim giderlerini varsa vicdanın, varsa yüreğin sen doldur!

CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yüklenmeye devam ediyor.

Kılıçdaroğlu, temel gereksinimlere ilişkin paylaştığı bir fiyat listesi ile artan hayat pahalılığına dikkat çekti.

3 kişilik bir ailenin 3 öğün mutfak masrafının 12.669 TL iken bu ay 14.974 TL'ye dayandığını belirten Kılıçdaroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Faturaları, kirayı, okul masraflarını, sağlık ve giyim giderlerini varsa vicdanın, varsa yüreğin sen doldur! Kestane balının, manda yoğurdunun ve yediğin ejder meyvesinin fiyatlarını da yaz…

Bu aziz milletime kendimi anlatamadım, anlatan da olmadı… Ama senin ne tehlikeli biri olduğunu anlatacağım milletime! BOP eş başkanı…"