Kılıçdaroğlu, mutfağından seslendi: O kalırsa kuru soğan 100 lira olacak

Kılıçdaroğlu, mutfağından seslendi: O kalırsa kuru soğan 100 lira olacak
Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, evinin mutfağından vatandaşa seslendiği bir video daha yayınladı.Kılıçdaroğlu eline aldığı soğanı gösterdi, "Ben geldiğimde demokrasi gelecek....

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, evinin mutfağından vatandaşa seslendiği bir video daha yayınladı.

Kılıçdaroğlu eline aldığı soğanı gösterdi, "Ben geldiğimde demokrasi gelecek. Para akacak, yatırımlar akacak, dövizler düşecek, alım gücünüz artacak, bolluk bereket gelecek. Ha o kalırsa bu elimdeki kuru soğan olacak 100 lira. Şu an bile buncağızın kilosu 30 lira. Soğan bu yahu, soğan. Utanmıyorlar. Yiğidi muhtaç ettiler kuru soğana" dedi.

Kılıçdaroğlu şöyle konuştu:

SECCADE ÜZERİNDEN DİN İSTİSMARI

Sevgili halkım, geçen seçimde ustalık devri diye sattıkları şey ülkemizi her alanda çöküşe sürükledi. Artık inandırıcı olmadıklarının da farkındalar. Bundan dolayı da korkunç bir iftira yalan dolan propagandasına başladılar. Gerçekleri örtbas etmek için PKK iftiraları, seccade üzerinden din istismarı, Marteniçka'yı urgana benzetmeler gibi türlü türlü tuhaf, yapay gündemlerle sizleri kandırmaya çalışıyorlar. Aslında aklınızla alay ediyorlar. Kendi vatandaşlarına emin olun saygı duymuyorlar. Çünkü diyecekleri başkaca hiçbir şey kalmadı. Hiçbir şeyleri yok.

Bakınız asıl gündemimiz bu(. Çünkü biliyorlar ki ben geldiğimde demokrasi gelecek. Para akacak, yatırımlar akacak, dövizler düşecek, alım gücünüz artacak, bolluk bereket gelecek. Ha o kalırsa bu elimdeki kuru soğan olacak 100 lira. Şu an bile buncağızın kilosu 30 lira. Soğan bu yahu, soğan. Utanmıyorlar. Yiğidi muhtaç ettiler kuru soğana. Bu arada, her türlü terörün Allah bin belasını versin. Dinimizin arkasına saklanıp da her türlü alavere dalavereye bulaşanların da Allah bin türlü belasını versin. Ben yoluma dürüst ve samimi, ister dindar ister inançsız, ister Türk ister Kürt, ister sünni ister alevi olsun, insan gibi insanlarla yoluma devam edeceğim. Benim tek kriterim budur.

"O KALIRSA SOĞAN 100 LİRA OLACAK"

Bakınız asıl gündemimiz bu(soğan). Çünkü biliyorlar ki ben geldiğimde demokrasi gelecek. Para akacak, yatırımlar akacak, dövizler düşecek, alım gücünüz artacak, bolluk bereket gelecek. Ha o kalırsa bu elimdeki kuru soğan olacak 100 lira. Şu an bile buncağızın kilosu 30 lira. Soğan bu yahu, soğan. Utanmıyorlar. Yiğidi muhtaç ettiler kuru soğana.

"DİNİNMİZİN ARKASINA SAKLANANLARIN..."

Bu arada, her türlü terörün Allah bin belasını versin. Dinimizin arkasına saklanıp da her türlü alavere dalavereye bulaşanların da Allah bin türlü belasını versin. Ben yoluma dürüst ve samimi, ister dindar ister inançsız, ister Türk ister Kürt, ister sünni ister alevi olsun, insan gibi insanlarla yoluma devam edeceğim. Benim tek kriterim budur.