Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: Bolca taahhütte bulunsun, Bay Kemal de seve seve yapsın

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: Bolca taahhütte bulunsun, Bay Kemal de seve seve yapsın
Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik bir mesaj yayımladı. Kılıçdaroğlu, "Devlet adına, halkın yararına verilen taahhütleri,...

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik bir mesaj yayımladı. Kılıçdaroğlu, "Devlet adına, halkın yararına verilen taahhütleri, devamlılık esasıyla mutlaka yerine getiririz" ifadelerini kullandı.

14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimlere giderken hem cumhurbaşkanı adayları hem de milletvekili adayları seçmene verdikleri vaatlerle gündemde. Son olarak Erdoğan, doğal gazın 1 ay boyunca ücretsiz olacağını; mutfakta kullanılan doğal gaz ve sıcak sudan da 1 yıl boyunca ücret alınmayacağını açıklamıştı.

Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a hitaben yayımladığı mesajında, "Erdoğan çok panik. İyidir, halkın yararınaysa iyidir. Biz devlet terbiyesi ile yetişmiş insanlarız. Devleti yönetenin vaadi olmaz, taahhüttü olur. Çünkü devletin parası halkın parası. Devlet adına, halkın yararına verilen taahhütleri, devamlılık esasıyla mutlaka yerine getiririz. Covid, yangınlar, ekonomik kriz, deprem sırasında unutulan ama seçim sırasında hatırlanan halkımızın yararına bolca taahütte bulunsunlar ki devletin sözü anlamına gelsin ve Bay Kemal de seve seve yapsın" diyerek seçimi kazanacağı mesajını bir kez daha verdi.