Kılıçdaroğlu'nun katılacağı "Mevzular Açık Mikrofon"un çekim tarihi belli oldu

Kılıçdaroğlu'nun katılacağı "Mevzular Açık Mikrofon"un çekim tarihi belli oldu
Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, katılacağı "Mevzular Açık Mikrofon" programının çekim tarihi belli oldu. Oğuzhan Uğur, YouTube kanalı BaBaLa TV'de moderatörlüğünü de üstlendiği programın...

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, katılacağı "Mevzular Açık Mikrofon" programının çekim tarihi belli oldu.

Oğuzhan Uğur, YouTube kanalı BaBaLa TV'de moderatörlüğünü de üstlendiği programın çekim tarihini sosyal medyada duyurdu. Kılıçdaroğlu ile fotoğrafını paylaşan Uğur, "Angara’ya gelmişken program tarihini netleştirmemek olmazdı. Kemal Bey’den onayı bizzat aldım. Bu pazar çekiyoruz. Vatana Millete hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

"Yabancı yok, seni de bekleriz Erdoğan"

Öte yandan Kılıçdaroğlu, format gereği soru soracak gençlerin çoğunluğunun karşıt görüş olması nedeniyle Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan'a seslendi, "yabancı yok, seni de bekleriz. Mertçe yüzleşelim" ifadelerini kullandı:

"Pazar akşamı çekimdeyiz. Salonda ağırlık AK Partili gençlerimizden oluşacakmış. Dolayısıyla yabancı yok, seni de bekleriz @RTErdogan. Gençlerin önünde mertçe yüzleşelim"