Kıyamet koptu, o saçlarına takıldı

Kıyamet koptu, o saçlarına takıldı
Peker hafta sonu yayımladığı son tweet dizisinde Zehra Taşkesenlioğlu’na ait olduğunu öne sürdüğü bir video da paylaşmıştı.AK Parti Erzurum Milletvekili Taşkesenlioğlu, sosyal medyada yayımlanan görüntüleri hakkında...

Peker hafta sonu yayımladığı son tweet dizisinde Zehra Taşkesenlioğlu’na ait olduğunu öne sürdüğü bir video da paylaşmıştı.

AK Parti Erzurum Milletvekili Taşkesenlioğlu, sosyal medyada yayımlanan görüntüleri hakkında açıklama yaptı. Ancak açıklaması yolsuzluk iddialarına cevap vermekten çok boşanmak üzere olduğu eşinin çektiği gizli görüntülerle ilgiliydi. Taşkesenlioğlu, “Kendi mahrem evimde, başım açık şekilde Ünsal Ban tarafından gizli çekilen görüntülerim kişisel ve aile mahremiyetim hiçe sayılarak milyonlara servis edilmiştir” dedi, mağdur olduğunu söyledi.

Taşkesenlioğlu, söz konusu görüntülerle “kadına karşı şiddetin en ağır şekline maruz bırakıldığını” savundu ve görüntülerde, boşanma aşamasında olduğu “Ünsal Ban ve ailesinin hem kendinin hem de ailesinin adını kullanarak yaptığı usulsüzlüklere tepki gösterdiğini” iddia etti.

“Sistematik bir iftira kampanyasıyla karşı karşıya olduğunu” belirten Taşkesenlioğlu, “Şahsıma yönelik bu yargısız infazın son bulacağına ve son derece ahlaksızca oynanan bu kumpasın yargı önünde bir an önce gün yüzüne çıkacağına inancım tamdır. Konu ile ilgili adli ve hukuki süreç başlamıştır” dedi.