‘Kızıl Goncalar'ın üçüncü bölümü bu akşam yayınlanmayacak

‘Kızıl Goncalar'ın üçüncü bölümü bu akşam yayınlanmayacak
Tartışmalı Kızıl Goncalar dizisi geçtiğimiz hafta yılbaşı sebebiyle yayınlanmamıştı. Bu akşam seyircisi ile buluşacak mı?Gazete Pencere Haber MerkeziKızıl Goncalar, yayınlandığı günden itibaren gündem olmayı sürdürdü....
Tartışmalı Kızıl Goncalar dizisi geçtiğimiz hafta yılbaşı sebebiyle yayınlanmamıştı. Bu akşam seyircisi ile buluşacak mı?

Gazete Pencere Haber Merkezi

Kızıl Goncalar, yayınlandığı günden itibaren gündem olmayı sürdürdü. Tarikatlar ve cemaatlerin hedefi olan dizi geçtiğimiz hafta yayınlanmadı. Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) da diziye iki kez program durdurma ve para cezası verdi. İzleyicisi bu akşam yayın gerçekleşecek mi diye merak ediyor.

"Kızıl Goncalar'ın yayınını yapamıyoruz"

Yapımcı Faruk Turgut sosyal medya hesabından Kızıl Goncalar dizisiyle ilgili İdare Mahkemesi’ne yürütmeyi durdurma kararı için yapılan başvurunun reddedildiğini belirtti.

Faruk Turgut'un paylaşımı:

"Bu Akşam yayın yok. İdare Mahkemesi ve Bölge İdare mahkemesi, RTÜK'ün verdiği yayın durdurma kararını onayladı. Kızıl Goncalar'ın yayınını yapamıyoruz."

İlk bölümü 18 Aralık, ikinci bölümü ise 25 Aralık’ta yayımlanan Kızıl Goncalar’ın yönetmenleri Ömür Atay ve Özgür Sevimli. Senaryo yazarı ise Necati Şahin’e ait. Başrollerini Özcan Deniz ve Özgü Namal paylaşıyor.

2. Bölüm özeti

Levent ile Meryem’in tanışması birbirine zıt iki dünyanın çarpışmasına neden olurken kardeş olduklarını bilmeyen iki kız için dünyalar oldukça farklıdır. Meryem ve İdris Efendi arasında börekçide yaşanan gerilim, Sadi Hüdayi ve Hasna’nın hiç beklemediği gelişmelere sebebiyet verir.

Yeni bölüm 'yakında' diyerek duyuruldu

FOX TV, Kızıl Goncalar dizisinin yeni bölümü için tarih vermedi. Dizinin fragmanı “Yakında” notu ile paylaşıldı. Kızıl Goncalar yerine ise şu anda belgesel gösteriliyor.