Kızılcık Şerbeti’nden, Eros göndermesi: Kimsesiz değil ben varım de 

Kızılcık Şerbeti’nden, Eros göndermesi: Kimsesiz değil ben varım de 
Show Tv’de dün yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinin 55’inci bölümünde, İbrahim Keloğlan tarafından işkence edilerek katledilen Eros isimli kediye gönderme yapıldı. Gold Film imzalı 'Kızılcık Şerbeti' dizisinin 55'inci...
Show Tv’de dün yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinin 55’inci bölümünde, İbrahim Keloğlan tarafından işkence edilerek katledilen Eros isimli kediye gönderme yapıldı. 

Gold Film imzalı 'Kızılcık Şerbeti' dizisinin 55'inci bölümü dün akşam izleyiciyle buluştu. Dizinin son bölümünde İstanbul Başakşehir'de yılbaşı akşamı tekmelenerek katledilen Eros isimli kediye gönderme yapıldı.  

Eros'u katleden İbrahim Keloğlan'ın yargılandığı ilk davada Eros'un sahipsizliğine vurgu yapılmasına karşı sosyal medyada "Eros sahipsiz değil" paylaşımları yapılmıştı. 

Kimsesiz değil ben varım de

Dizide de Sibel Taşçıoğlu'nun canlandırdığı Pembe Ünal karakteri, torunu Abdullah'a hayvan sevgisiyle ilgili bir konuşma yaptı. Karakter, "Sen de annenle baban gibi hayvansever ol. Aferin sana. Hayvanlar için o kimsesizdi diyenlere kimsesiz değil ben varım de" ifadesini kullandı. 

Ne olmuştu? 

Başakşehir’de yılbaşı gecesi asansörde sıkıştırdığı ‘Eros’ isimli kediyi tekmeleyerek katleden ve hakkında kamu davası açılan İbrahim Keloğlan, yargılandığı mahkemede önce 3 yıl ceza aldı. 

Sanık hakkında mahkemenin iyi hal indirimi uygulamasının ardından Keloğlan’ın cezası 2,5 yıla indirilerek, hakkında yurt dışına çıkış yasağı ve adli kontrol tedbirlerinin uygulanması kararı verildi. Bu kararla birlikte sanık serbest kaldı.