‘Komik ama gerçek’

‘Komik ama gerçek’
FOX TV Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal, kaçak yapıya rastlanmayan çiftlik evine kiremit cezası verildiğini açıkladı.“Komik ama gerçek” diyen Portakal soyal medya hesabında “4 tarafı açık ,garaj olarak kullanılan yerin sadece...

FOX TV Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal, kaçak yapıya rastlanmayan çiftlik evine kiremit cezası verildiğini açıkladı.
“Komik ama gerçek” diyen Portakal soyal medya hesabında “4 tarafı açık ,garaj olarak kullanılan yerin sadece kiremitlerinin toplanmasına karar verildi” diye yazdı ve ekledi: “Suç unsurları da imha edildi. Komik ama gerçek. Eski ve yeni hali. Hangisi güzel?” Kişisel bilgilerimin sızdırılması hakkındaki 2. başvurum ise hâlâ cevap bekliyor. @csbgovtr @murat_kurum susuyor. Zaten kimi kime şikayet ediyorum ki! Hukuk devletiymiş bir de. Drone ucuranları da şikayet ettim. Bakalım ondan ne çıkacak? Olsun kiremit cezasını verdiler ya!!!”
NE OLMUŞTU?
Gazeteci Fatih Portakal’ın İzmir Seferihisar’daki çiftliğinde, kaçak yapılaşmaya gidildiği şikayeti üzerine inceleme yapılmış ve kaçak yapıya rastlanmamıştı. Ancak iktidara yakın medya çiftliğin inceleme raporuna ulaşıldığını ve kaçak sundurmanın yıkılacağını haber yapmış, Portakal da kendisine verilmeyen inceleme raporunun nasıl olup da medyaya sızdırıldığını sorup evinin üzerinde drone uçurulmasıyla ilgili suç duyurusunda bulunmuştu.