Komşudaki telekulak listesi uzuyor

Komşudaki telekulak listesi uzuyor
Yunanistan’da, Yunan İstihbarat Teşkilatı’nın (EYP) CNN Yunanistan’ın ekonomi muhabirlerinden Thanasis Koukakis’in ve Panhelenik Sosyalist Hareket Partisi (PASOK) Lideri Nikos Androulakis’in cep telefonuna “Predator” adlı...

Yunanistan’da, Yunan İstihbarat Teşkilatı’nın (EYP) CNN Yunanistan’ın ekonomi muhabirlerinden Thanasis Koukakis’in ve Panhelenik Sosyalist Hareket Partisi (PASOK) Lideri Nikos Androulakis’in cep telefonuna “Predator” adlı casus yazılım yerleştirildiği ve yasadışı şekilde dinlediği yönündeki iddialara bir yenisi daha eklendi.

DIŞİŞLERİ BAKANI DA LİSTEDE
Yunanistan’ın önemli gazetelerinden Documento Gazetesi, EYP’nin siyaset, medya, iş dünyasından aralarında bakanlarında bulunduğu 32 önemli kişinin daha dinlendiğini iddia etti. Habere göre, listede eski Yunanistan Başbakanı Andonis Samaras, Dışişleri Bakanı Nikos Dendias, Kalkınma ve Yatırım Bakanı Andonis Yeorgiadis, , Maliye Bakanı Hristos Staikuras, Çalışma Bakanı Kostis Hacidakis, Kathimerini Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Aleksis Papahelas, Savunma Bakan Yardımcısı Nikos Hardalias yer alıyor.