Kongreden karantinaya

Kongreden karantinaya
Salgına rağmen düzenlenen ve maske, sosyal mesafe kurallarına uyulmadığı için tepki toplayan kongreye katılan AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer’in Covid-19 testi pozitif çıktı. Hastaneye yatırılan Tamer, 24 Mart’ta...

Salgına rağmen düzenlenen ve maske, sosyal mesafe kurallarına uyulmadığı için tepki toplayan kongreye katılan AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer’in Covid-19 testi pozitif çıktı. Hastaneye yatırılan Tamer, 24 Mart’ta AK Parti Büyük Kongresi’ne katılmıştı.
Tamer, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda test sonucunu duyurdu ve ‘’Son bir hafta içinde kendisiyle görüşenleri’’ uyardı. Tamer, Twitter hesabında kongre fotoğraflarını paylaşmıştı.
“AKP KONGRESİ’NE KATILANLAR KARANTİNAYA ALINSIN”
Binlerce kişinin katıldığı kongrelerle ilgili CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, AK Parti’nin 7’nci Olağan Kongresi’ne katılanların tamamının karantinaya alınması gerektiğini söyledi. AK Parti kongresine katılanlara cezai işlem uygulanmamasını da eleştiren Arık, Kayseri’de 16 yaşındaki bir kız çocuğuna maske nedeniyle para cezası kesildiğini, ödeyemediğini içinde de icra servisine davet edildiğini belirtti.