'Konuşanlar' programında askerde kaçak telefon kullanma anısı sosyal medyada gündem oldu

'Konuşanlar' programında askerde kaçak telefon kullanma anısı sosyal medyada gündem oldu
Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu EXXEN'de yayınlanan ve Hasan Can Kaya'nın sunduğu 'Konuşanlar' programına katılan bir genç, askerde iken yaşadığı bir anısını anlattı. O anlar sosyal medyada gündem oldu.Askerliğini Erzurum'da...
Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu EXXEN'de yayınlanan ve Hasan Can Kaya'nın sunduğu 'Konuşanlar' programına katılan bir genç, askerde iken yaşadığı bir anısını anlattı. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Askerliğini Erzurum'da yaptığını belirten genç Android telefonun yasak olduğunu ifade ederek kaçak şekilde askeriyeye telefon soktuğunu anlattı.

Flört uygulaması olan Tinder programını indirerek oradan 'Aylin' adında bir kadınla tanışarak mesajlaştığını anlatan genç daha sonra buluşma gününden bahsetti.

Programa katılan genç yaşadığı anısını şöyle anlattı:

''Buluşmak için gittiğimden üsteğmen vardı, yanıma geldi. Bana 'ne beklediğimi' sordu. Bende 'turlamaya çıktım' dedim. Bana 'telefonunu ver' dedi. Bende 'komutanım bende telefon yok' desem de bana 'ben Aylin' dedi.''

Askerlerin kaçak telefon kullanmasına karşın uygulamada üyelik açarak hazırda bekleyen üsteğmenin kurnazlığı sosyal medyada gündem oldu.