KONYA’NIN GÖZÜ İLK 5’TE

KONYA’NIN GÖZÜ İLK 5’TE
Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, yeşil-beyazlı takımı Spor Toto Süper Lig'de sürekli ilk 5'te olmasını istediklerini söyledi.2022 FIFA Dünya Kupası nedeniyle takımlarının Antalya'da yaptığı kampı ziyaret eden...

Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, yeşil-beyazlı takımı Spor Toto Süper Lig'de sürekli ilk 5'te olmasını istediklerini söyledi.

2022 FIFA Dünya Kupası nedeniyle takımlarının Antalya'da yaptığı kampı ziyaret eden Özgökçen, açıklamalarda bulundu.

İlk defa kamp sürecinin kasım ve aralık ayına denk geldiğini aktaran başkan Özgökçen, "Bu ilk defa yaşanılan bir durum. Olumlu ya da olumsuz olduğunu lig başlayınca göreceğiz. Uzunca bir ara olduğu için takımların hepsi kampa girdi. Bu kampların yansıması nasıl olacağı, takımların performansını nasıl etkileyeceği lig başlayınca göreceğiz. İnşallah Konyaspor'a olumlu yansır." diye konuştu.

Fatih Özgökçen, sezonun ilk 14 haftalık bölümündeki performanslarını değerlendirerek, "Geçen sezonla kıyaslama yapılıyor. Sadece ofansif yönden geçen sezondan uzağız. Puan noktasında 2 puan gerideyiz. Ortalamaya bakıldığında güzel bir performansımız var. İnşallah bu performansımız devam eder." ifadelerini kullandı.