Koray Aydın'dan Aytun Çıray’a:Etkisiz elemansın ve yalan konuşuyorsun

Koray Aydın'dan Aytun Çıray’a:Etkisiz elemansın ve yalan konuşuyorsun
İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın, liste krizinde kendisiyle ilgili suçlamada bulunan Ümit Özdağ ve Aytun Çıray'ı eleştirdi. Aydın, Çıray'a "Senin için oyun kurmama gerek yok, etkisiz elemansın ve yalan konuşuyorsun"...

İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın, liste krizinde kendisiyle ilgili suçlamada bulunan Ümit Özdağ ve Aytun Çıray'ı eleştirdi. Aydın, Çıray'a "Senin için oyun kurmama gerek yok, etkisiz elemansın ve yalan konuşuyorsun" diye seslendi.

İYİ Parti'de Genel İdare Kurulu (GİK) listesine giremeyen İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ ile İzmir Milletvekili Aytun Çıray'ın eleştiri oklarını yönelttiği Teşkilat Başkanı Koray Aydın, "Bu kongrede ben liste çıkarmadım" dedi. Aydın, yenilenlerin partide en güçlü isim olarak kendisini görüp saldırdığını söyledi.

Habertürk'ten Muharrem Sarıkaya, Koray Aydın ile liste kriziyle ilgili yaptıkları görüşmeyi yazdı. Sarıkaya yazısında şunları kaydetti:

Bu aşamada listenin kimin tarafından çıkarıldığını sordum, “İl başkanları hazırlamış, ama acemice” dedi. Neden böyle düşündüğünü sorduğumda ise şu yanıtı verdi:

“Çarşaf liste dediğiniz zaten böyle bir yarışın sonucudur. Şuna oy verme buna oy ver denilir ki oraya girebilsin. Bazı iller bunu yazılı yapmışlar ama acemilik yapmışlar. Zaten ben organize etsem o liste öyle olmazdı ki; çünkü Ümit Özdağ’ın, İsmail Koncuk’un aday olmadığını biliyorum. Bunları bilip niye öyle bir liste yapayım ki, o kadar acemi bir adam mıyım?”