Kübra dizisi ne zaman başlayacak?

Kübra dizisi ne zaman başlayacak?
Netflix'te yayınlanacak olan Türk yapımı Kübra dizisinin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aslıhan Malbora, Ahsen Eroğlu gibi deneyimli isimler yer alıyor. Peki, Kübra dizisi ne zaman başlayacak?Kübra dizisinin ne zaman başlayacağı,...
Netflix'te yayınlanacak olan Türk yapımı Kübra dizisinin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aslıhan Malbora, Ahsen Eroğlu gibi deneyimli isimler yer alıyor. Peki, Kübra dizisi ne zaman başlayacak?

Kübra dizisinin ne zaman başlayacağı, dizinin yayınlanan ilk fragmanlarının ardından merak ediliyor. Dizide Gökhan karakterine hayat verecek olan Çağatay Ulusoy, arka sokaklarda yaşayan genç bir adamı canlandıracak. Peki, Kübra dizisi ne zaman başlayacak? Kübra dizisi oyuncuları ve konusu ne?

Netflix'te yayınlanacak olan Türk dizisi Kübra'nın yayın tarihi belli oldu. Buna göre; Kübra dizisi 18 Ocak 2024 Perşembe günü yayınlanmaya başlayacak.

Gökhan, İstanbul'un arka sokaklarında yaşayan genç bir adamdır. Hayatının aşkı ile evlenmek için hayatını düzene sokmaya çalışan Gökhan'ın hayatı, bir gün parçası olduğu sanal arkadaşlık grubundan gelen bir mesajla alt üst olur.

Kübra isimli bir hesaptan gelen mesajda, kimsenin bilmediği olaylar hakkında birtakım bilgiler yer almaktadır. Gökhan'ın mesajlaşması devam ettikçe, kendisini seçilmiş kişi olduğuna inandığı bir durumun içinde bulur.

Dizinin oyuncu kadrosunda Çağatay Ulusoy, Aslıhan Malbora, Ahsen Eroğlu, Nazan Kesal, Cihan Talay, Aytek Şayan, Ahmet Mümtaz Taylan, Cemalettin Çekmece ve Erdem Şenocak yer alıyor.