Kulüpler Birliği Passolig'e rest çekti

Kulüpler Birliği Passolig'e rest çekti
Kulüpler Birliği Vakfı bugün yazılı bir açıklama yaparak bilet satışları konusunda yeni firmalardan teklif beklediklerini duyurdu. Kulüpler Birliği Vakfı, "Bilet satış organizasyonu ve teknik altyapı kabiliyetine haiz firmalar...
Kulüpler Birliği Vakfı bugün yazılı bir açıklama yaparak bilet satışları konusunda yeni firmalardan teklif beklediklerini duyurdu. Kulüpler Birliği Vakfı, "Bilet satış organizasyonu ve teknik altyapı kabiliyetine haiz firmalar ile görüşme kararı alınmıştır." açıklaması ile gelecek sezon Passolig ile devam etmeyeceğini de ilan etmiş oldu.

Süper Lig ve 1.Lig'de 10 yıldır bilet satışları Çalık Holging'a ait Aktif Bank iştiraki olan Passolig uygulaması tarafından gerçekleştiriliyordu.

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ali Koç daha önce yaptığı açıklamada Passolig uygulamasını devam ettirmeyeceklerini, kulüplerin daha fazla gelir elde edeceği bir iştirakle anlaşmak istediklerini açıklamıştı. Passolig ise pandemi sürecini gerekçe göstererek işbirliği sürecinin 2 yıl uzatılmasını talep ediyor.