Kupada son yarı finalist belli oluyor... Galatasaray- Karagümrük maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Kupada son yarı finalist belli oluyor... Galatasaray- Karagümrük maçı saat kaçta, hangi kanalda?
Ziraat Türkiye Kupası’nda son yarı finalist bu akşam belli olacak. Rams Park’taki maçta Galatasaray, Karagümrük’ü konuk edecek. Müsabaka saat 20.45’te başlayacak ve A Spor’dan yayınlanacak.Galatasaray, kupaya beşinci turdan...
Ziraat Türkiye Kupası’nda son yarı finalist bu akşam belli olacak. Rams Park’taki maçta Galatasaray, Karagümrük’ü konuk edecek. Müsabaka saat 20.45’te başlayacak ve A Spor’dan yayınlanacak.

Galatasaray, kupaya beşinci turdan başlarken Ümraniyespor’u 4-1 ve son 16 turunda Bandırmaspor’u 4-2 mağlup ederek adını çeyrek finale yazdırmıştı.

Karagümrük; dördüncü turda Derincespor’u 3-1, Kırklarelispor’u 2-0 ve Samsunspor’u 2-1 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi.S

üper Lig'in 28. haftasında 3 Mart Pazar günü deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk'un sıkışık fikstürde çok sık maça çıkan bazı futbolcuları dinlendirmesi bekleniyor.

Afrika Uluslar Kupası'ndan sakat dönen Faslı Hakim Ziyech ile Fildişi Sahilli yeni transfer Serge Aurier, Fatih Karagümrük maçında forma giyemeyecek.

GALATASARAY MUHTEMEL İLK 11

Günay- Kaan, Sanchez, Nelsson, Berkan- Oliveira, Eyüp- Tete, Kerem Aktürkoğlu, Zaha- Vinicius