Kylian Mbappe ve Real Madrid arasında son durum

Kylian Mbappe ve Real Madrid arasında son durum
PSG ile sözleşmesinin son yılındaki Kylian Mbappe, Real Madrid'e transfer olmak istese de Kylian Mbappe'nin talep ettiği ile Real Madrid'in teklif ettiği maaş arasında uçurum varKylian Mbappe'nin PSG macerası son bulmaya hiç olmadığı...
PSG ile sözleşmesinin son yılındaki Kylian Mbappe, Real Madrid'e transfer olmak istese de Kylian Mbappe'nin talep ettiği ile Real Madrid'in teklif ettiği maaş arasında uçurum var

Kylian Mbappe'nin PSG macerası son bulmaya hiç olmadığı kadar yakın. Fransız devi ile yeni sözleşme imzalamaya yanaşmayan Mbappe tercihini yapmış durumda.

Bild'in haberine göre Kylian Mbappe yeni sezondan itibaren Real Madrid'de oynamak istiyor. Fransız yıldızın bu kararı almasında Şampiyonlar Ligi başarısının büyük rol oynadığı belirtildi.

Öte yandan haberde Kylian Mbappe'nin Real Madrid'den talep ettiği maaşın 70 milyon euro olduğu aktarıldı. Fakat İspanyol devlerinin oldukça başını ağrıtan mali denetimler sebebiyle Real Madrid'in Fransız yıldıza bu maaşı vermesinin imkansız olduğu kaydedildi.

Real Madrid başkanı Florentino Perez'in Kylian Mbappe'ye 35 milyon euro teklif ettiği dile getirildi. Fransız basını ise PSG'nin Kylian Mbappe'ye yıllık 100 milyon euro ödemeye hazır olduğunu yazdı.