Levent Göktaş sürprizi

Levent Göktaş sürprizi
Doçent Necip Hablemitoğlu suikastının firari şüphelisi, eski özel kuvvetler mensubu Levent Göktaş adına açılan Twitter hesabı ve buradan yapılan paylaşımlar tansiyonu yükseltti.Göktaş’a ait olduğu henüz kesin olarak bilinmeyen...

Doçent Necip Hablemitoğlu suikastının firari şüphelisi, eski özel kuvvetler mensubu Levent Göktaş adına açılan Twitter hesabı ve buradan yapılan paylaşımlar tansiyonu yükseltti.

Göktaş’a ait olduğu henüz kesin olarak bilinmeyen hesaptan, “Tuğlayı çekiyorum, altta kalanın canı çıksın. Beni Sedat Peker ile karıştırmayın! Devlet denilen aygıtı başınıza geçiririm” paylaşımı yapıldı.

Ergenekon davasında cezaevine giren Göktaş adına açılan hesaptan, videolar yayınlayarak anlatımlarda bulunulacağı belirtilerek, “Net söylüyorum, bazıları bu gece uyku uyumasın. Gerçek neymiş yarın görüşeceğiz. Beni yere göğe sığdıramayıp dar zamanda yanımda olmayanlar k** kursağında büyüyenler görüşeceğiz. Beni kullanıp bir kenara atanlar kâbusunuz olacağım” ifadesi kullanıldı.

“Beni Sedat Peker ile karıştırmayın!” ifadesi ise bu kez Peker’in devreye girmesine neden oldu. Göktaş’ın kendisinden para ile adam kaldırmasını istediğini öne süren Peker, “Göktaş ile ilgili detaylara seçimden iki ay önce başlatacağı video yayınlarında yer vereceğini” söyledi. Göktaş hesabından da Peker’e, ‘Hodri meydan’ yanıtı
geldi.

Levent Göktaş’ın avukatı Celal Ülgen ilk paylaşımların ardından hesabın yüzde 90 Göktaş’a ait olduğunu söyledi, devam eden paylaşımların ardındansa bu fikrini değiştirdi.