Levent Tüzemen önerdi: Muslera'nın heykeli dikilmeli

Levent Tüzemen önerdi: Muslera'nın heykeli dikilmeli
Spor yazarı Levent Tüzemen, Galatasaray'daki 13. senesini yaşayan Fernando Muslera hakkında bir öneride bulundu. Tüzemen, Uruguaylı kalecinini heykelinin dikilmesini teklif etti:"Muslera dışında Türkiye'de bu kadar uzun süre görev...
Spor yazarı Levent Tüzemen, Galatasaray'daki 13. senesini yaşayan Fernando Muslera hakkında bir öneride bulundu. Tüzemen, Uruguaylı kalecinini heykelinin dikilmesini teklif etti:

"Muslera dışında Türkiye'de bu kadar uzun süre görev yapan, 6 şampiyonluk yaşayan, sayısız kupalar kazanan, Şampiyonlar Ligi'nde bu kadar çok maç oynayan bir kaleci hatırlamıyorum. 2011'de Copa America'yı kazanarak Galatasaray'a gelen Muslera sadece uzun yıllar görev yapmadı, disiplinliyle, başarılarıyla, zor kırılabilecek bir rekora da imza attı. Hemen sözleşmesi uzatılmalı. Muslera'nın kalitesiyle ilgili en güzel sözü Fenerbahçe'nin efsanelerinden meslektaşı Volkan Demirel şöyle dile getirmişti: "Muslera bu ligde haksız rekabet yaratıyor." Galatasaray, kulübün efsaneleri arasına adını yazdıran Muslera'nın heykelini dikmeli."

Bu arada UEFA bugün, Muslera'nın Galatasaray- Sparta Prag maçında yaptığı kurtarışı paylaştı:

[video width="852" height="480" mp4="https://www.gazetepencere.com/wp-content/uploads/2024/02/muslera1702.mp4"][/video]