Lider Gitti Geldi

Lider Gitti Geldi
UEFA Avrupa Ligi’ndeki temsilcilerimizden Galatasaray, Marsilya ile deplasmanda 0-0 berabere kaldı ve puanını 4’e yükselterek ikinci haftayı da lider tamamladı. Marsilya 74. dakikada penaltı kazandı, VAR incelemesi sonrası bu karar...

UEFA Avrupa Ligi’ndeki temsilcilerimizden Galatasaray, Marsilya ile deplasmanda 0-0 berabere kaldı ve puanını 4’e yükselterek ikinci haftayı da lider tamamladı. Marsilya 74. dakikada penaltı kazandı, VAR incelemesi sonrası bu karar iptal edildi. Gruptaki diğer maçta Lazio, Lokomotiv Moskova’yı 2-0 mağlup etti.
OLAY ÇIKTI
Marsilya-Galatasaray maçı öncesi Velodrome Stadı’nda yaşanan gerilim, maçta da devam etti. Karşılaşmanın 34. dakikasında Polonyalı hakem Pawel Raczkowski, oyun alanının yakınına düşen bir meşale nedeniyle maçı durdurdu. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, sarı-kırmızılı taraftarların olduğu tribünün önüne kadar gelerek, sakin olmaları yönünde telkinlerde bulundu.

Stat: Veledrom
Hakemler: Pawel Raczkowski, Radoslaw Siejka, Adam Kupsik
Marsilya: Pau Lopez, Lirola, Alvaro Gonzalez, Saliba, Peres, Guendouzi, Gueye, Cengiz Ünder, Harit (Fuente dk. 79), Dieng (Milik dk. 61), Payet
Yedekler: Ngapandouetnbu, Mandanda, Balerdi, Caleta-Car, Amavi, Kamara, Gerson, Rongier, Luis Henrique
Teknik Direktör: Jorge Sampaoli
Galatasaray: Muslera, Boey (Yedlin dk. 65), Marcao, Nelsson, Van Aanholt, Taylan Antalyalı, Berkan Kutlu (Luyindama dk. 88 ?), Cicaldau, Morutan (Emre Kılınç dk. 73), Kerem Aktürkoğlu (Babel dk. 87 ?,)Halil Dervişoğlu (Diagne dk. 73)
Yedekler: İsmail Çipe, Alpaslan Öztürk, Ömer Bayram, Atalay Babacan, Feghouli, Mostafa Mohamed, Barış Alper Yılmaz
Teknik Direktör: Fatih Terim
Sarı kartlar: Boey, Muslera, Diagne (Galatasaray), Saliba, Alvaro Gonzalez (Marsilya)