“Linç kültürü rezil olmayı unutturdu”

“Linç kültürü rezil olmayı unutturdu”
Seslendirme sanatçısı ve sunucu Okan Bayülgen, Tuzla Belediyesi tarafından gerçekleştirilen e-Talks Tuzla programının ilkine konuk oldu. Instagram üzerinden canlı yayınlanan programın yönetimini komedyen, radyo ve televizyon programcısı...

Seslendirme sanatçısı ve sunucu Okan Bayülgen, Tuzla Belediyesi tarafından gerçekleştirilen e-Talks Tuzla programının ilkine konuk oldu. Instagram üzerinden canlı yayınlanan programın yönetimini komedyen, radyo ve televizyon programcısı Ceyhun Yılmaz üstlendi.
Yaklaşık yarım saat süren programda Bayülgen, katılımcıların sorularını yanıtladı. Linç kültürünün insanlarda rezil olmanın ne demek olduğunu unutturduğunu söyleyen Bayülgen şunalrı söyledi:
“Bugün linç ediliyorsun, yarın unutuluyor. Çünkü başka biri olsa onu da linç edecekler. Linç kültürüyle beraber biz toplum karşısında rezil olmanın ne manaya geldiğini de unuttuk”
“TİYATRO EVRİLEMEZ”
Tiyatronun geleceği hakkında da konuşan Bayülgen, “Tiyatro hiçbir yere evrilmez. Çünkü zaten evrileceği bütün her şeyi yaptı. O kadar ihtiyaç duyulan bir sanat ki başımıza bu korona salgını çıkmasaydı sahne performansları büyük bir yükselişe geçmişti” dedi.