Mahsun Kırmızıgül'ün dizisinde iki flaş oyuncu

Mahsun Kırmızıgül'ün dizisinde iki flaş oyuncu
Kanal D'de yeni yılda seyirciyle buluşması beklenen "Güzel Atlar Diyarı" dizisine, Halil Ergün ve Meltem Cumbul'un ardından iki önemli isim daha katıldı.Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Mahsun Kırmızıgül yıllar sonra...

Kanal D'de yeni yılda seyirciyle buluşması beklenen "Güzel Atlar Diyarı" dizisine, Halil Ergün ve Meltem Cumbul'un ardından iki önemli isim daha katıldı.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Mahsun Kırmızıgül yıllar sonra dizi setlerine dönen star isimler arasında yer alıyor. Ünlü sanatçı, ortağı Murat Tokat’la gişe rekortmeni filmlere ve çok izlenen dizilere imza attığı Boyut Film ve duayen yapımcı Fatih Aksoy’un çekeceği dizinin kadrosuna Halil Ergün ve Meltem Cumbul’un ardından 2 önemli oyuncu daha katıldı.

Melis Birkan İstanbul, Diyarbakır, Karadeniz ve Kapadokya’da çekilecek olan dizinin kadrosuna katıldı. Ünlü oyuncu Kanal D’de seyirciyle buluşacak olan dizide “Ünzile” rolüne hayat verecek. Mahsun Kırmızıgül’ün ilk bölümlerini yöneteceği, Feraye Şahin’in yazdığı diziyle el sıkışan bir diğer isim ise Eren Vurdem… Başarılı oyuncu masalsı bir aşk hikâyesinin anlatılacağı dizide “Cihangir” rolünü canlandıracak.