Mahzen-16 operasyonu kapsamında 3 suç örgütünden 63 kişi gözaltına alındı

Mahzen-16 operasyonu kapsamında 3 suç örgütünden 63 kişi gözaltına alındı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul, Muğla ve İzmir merkezli 5 ilde düzenlenen 'Mahzen-16' operasyonlarında 3 ayrı organize suç örgütünün çökertildiğini ve 63 şüphelinin yakalandığını duyurdu.Bakan Yerlikaya, sosyal...
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul, Muğla ve İzmir merkezli 5 ilde düzenlenen 'Mahzen-16' operasyonlarında 3 ayrı organize suç örgütünün çökertildiğini ve 63 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, İstanbul, Muğla ve İzmir merkezli Antalya ile Hatay'da jandarma tarafından 'Mahzen-16' operasyonları düzenlendiğini belirtti.

Bakan operasyonu şu şekilde duyurdu:

"İstanbul'da Mahsun Özer'in (Ehli Keyif), Muğla'da Çetin Çağlayan'ın (Çetebeli), İzmir'de Harun Pehlivan'ın (Kardeşler) elebaşılığını yaptığı 3 ayrı organize suç örgütü çökertildi. Operasyonlarda elebaşlarının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 63 şüpheli yakalandı. Operasyonlar sonucu çok sayıda ruhsatsız tabanca, 18 adet bilgisayar, 203 adet banka/kredi kartı, muhtelif miktarda uyuşturucu madde, çok sayıda senet, satış sözleşmesi, tapu evrakı, telefon, taşınabilir bellek ve dijital materyal ile çok miktarda altın ve Türk Lirasına el konuldu. Aziz milletimizin bilmesini isterim ki hangi büyüklükte olursa olsun organize suç örgütlerini, çeteleri tek tek çökertip adalete teslim edeceğiz"