Mal varlıkları araştırılsın

Mal varlıkları araştırılsın
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Gelecek Partisi Genel Merkezi’nde düzenlediği basın toplantısında, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İstanbul Şehir Üniversitesi’yle ilgili usülsüzlük iddialarına yanıt verdi. Davutoğlu,...

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Gelecek Partisi Genel Merkezi’nde düzenlediği basın toplantısında, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İstanbul Şehir Üniversitesi’yle ilgili usülsüzlük iddialarına yanıt verdi.

Davutoğlu, şunları söyledi: “Şehir Üniversitesi tarihinde hukuksuz işlem olmamıştır. Aksine, kapatılması sürecinde çok sayıda hukuksuz işlem yapılmıştır. Başta Sayın Erdoğan olmak üzere herkes hesap vereceklerdir. Üniversite kapatmak, barbarlıktır. Madem ortada bir yolsuzluk iddiası var çağrıda bulunuyorum. Yaşayan cumhurbaşkanı ve başbakanlar ve bütün bakanlarla ilgili araştırma ve soruşturma komisyonu kurulmalı. Önce benim hemen arkasından Erdoğan’ın, Binali Yıldırım’ın ve Berat Albayrak’ın ve diğer bütün bakanların mal varlığı araştırılsın. Niye kaçıyorsunuz? Hadi arınalım. İzah edemeyeceğimiz mal varlığı ortaya çıkarsa - FETÖ dosyasına çöken bakanlar da dahil- mal varlıkları Hazine’ye intikal etsin. İstediğiniz kanalı seçin. Başbakana kumpas yapmak üzere örgütlenen o Pelikan çeteler de dahil olmak üzere istediğiniz gazeteciyi karşıma koyun. Ama siz de yanımda oturacaksınız. Buna hazırım.”