Maltepe'de 4 katlı binada yangın: Dumandan etkilenen bir kedi kurtarılamadı

Maltepe'de 4 katlı binada yangın: Dumandan etkilenen bir kedi kurtarılamadı
İstanbul Maltepe'de 4 katlı binanın girişinde çıkan yangın nedeniyle üst katlar duman altında kaldı. Apartman sakinlerinden bazıları kendi imkanlarıyla binadan çıkarken, 2 kişiyi ise itfaiye ekipleri kurtardı. Dumandan etkilenen...
İstanbul Maltepe'de 4 katlı binanın girişinde çıkan yangın nedeniyle üst katlar duman altında kaldı. Apartman sakinlerinden bazıları kendi imkanlarıyla binadan çıkarken, 2 kişiyi ise itfaiye ekipleri kurtardı. Dumandan etkilenen bir kedi ise yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Maltepe'de 4 katlı binanın giriş katında çıkan yangın nedeniyle üst katlar duman altında kaldı. Apartmandakilerin bazıları kendi imkanlarıyla çıkarken, 2 kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Dumandan etkilenen bir kediye ise oksijen maskesi takılıp kalp masajı yapıldı, ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. O anlar kameralara yansıdı.

Zümrütevler Mahallesi Cem Sokak'ta 4 katlı binanın giriş katında saat 09:00 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın nedeniyle üst katlar dumanla doldu. Dumandan etkilenen bazı bina sakinleri kendi imkanlarıyla dışarı çıkarken bazıları da üst katlarda mahsur kaldı.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiye yangına müdahale ederek kısa sürede söndürdü. Üst katlarda mahsur kalan 2 kişi itfaiyenin yardımıyla binadan çıkarılarak ambulansa teslim edildi. Dumandan etkilenen iki vatandaşa oksijen verildi.

Dumandan etkilenen kedi tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı

Yoğun dumandan insanlar kadar hayvanlar da etkilendi. Duman nedeniyle baygınlık geçiren kediyi itfaiye fark ederek dışarı çıkardı. Ekipler, kediye oksijen maskesi taktıktan sonra kalp masajı yaparak hayata döndürmeye çalıştı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen kedi kurtarılmadı. (DHA)