Maske kavgası çıktı şoför yolcuyu bıçakladı

Maske kavgası çıktı şoför yolcuyu bıçakladı
Geçen haftalarda toplu taşımada maskesiz ve ayakta yolcu alınmayacağına karar verildi. Karar sonrası bu kararların nasıl uygulanacağı ve denetleneceği merak konusu olmuştu. Bursa’da yaşanan olay hayrete düşürdü.Bursa’da...

Geçen haftalarda toplu taşımada maskesiz ve ayakta yolcu alınmayacağına karar verildi. Karar sonrası bu kararların nasıl uygulanacağı ve denetleneceği merak konusu olmuştu. Bursa’da yaşanan olay hayrete düşürdü.
Bursa’da halk otobüsü şoförü İzzet Ç., maskesi elindeki yolcuyu almak istemedi, maskesini takması için kapıyı açmadan önce uyardı. Maskesini takan yolcu otobüse bindi ve ardından ikili arasında tartışma çıktı. Otobüs şoförü yolcu Savaş B.’yi bıçakla yaraladı.
Pazartesi günü gerçekleşen olay, şoförün uyarısına sinirlenen yolcunun tepki göstermesi üzerine başladı. Otobüsün kamerasına yansıyan görüntülerde, tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüştüğü görüldü.
ŞOFÖR GÖZALTINA ALINDI
Şoför yanındaki bıçakla, Savaş B.’yi kol ve sırtından bıçakladı. Çekirge Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yolcu tedaviye alındı. Şoför İzzet Ç. ise polis tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.