"Maskeli bir deli sana doğru gelirken ne düşünürsün?" Sneijder ile van Der Meyde, Hollanda TV'sinde tartıştı

"Maskeli bir deli sana doğru gelirken ne düşünürsün?" Sneijder ile van Der Meyde, Hollanda TV'sinde tartıştı
Hollanda TV'sinde Trabzonspor - Fenerbahçe tartışması yaşandı. Galatasaray'da uzun yıllar futbol oynayan Wesley Sneijder, Fenerbahçe'nin saha ortasındaki kutlamasını eleştirirken, Andy van Der Meyde Fenerbahçeli futbolcuların kendisini...
Hollanda TV'sinde Trabzonspor - Fenerbahçe tartışması yaşandı. Galatasaray'da uzun yıllar futbol oynayan Wesley Sneijder, Fenerbahçe'nin saha ortasındaki kutlamasını eleştirirken, Andy van Der Meyde Fenerbahçeli futbolcuların kendisini savunduğunu söyledi.

İşte iki futbol adamı arasında yaşanan diyalog:

Wesley Sneijder: "Rekabetin ve hassasiyetin ne olduğunu bildikleri halde orta sahada zaferi kutlamak için beş dakika geçirdiklerine inanamıyorum. Bunu yapmamalısın, sadece soyunma odasına girmeli ve orada çılgınca sevinmelisin."

Andy van Der Meyde: "Sneijder bir parça haklı ama kazandıysan sahada kutlama yapabilirsin."

Wesley Sneijder: "Andy sen Türkiye'de oynamadın. Trabzonspor ve Fenerbahçe arasındaki gerginliğin ne olduğunu bilmiyorsun, ben biliyorum. Sahanın ortasında sevinemezsin. Bunu yapmamalısın. Taraftarların yaptıklarına göz yummuyorum ama bunun bir nedeni var."

Andy van Der Meyde: "Eğer sahaya bıçaklı biri girerse ve kendinizi tehdit altında hissederseniz bu tür şeyler yaparsınız. En azından ben de yapardım. Karşılıklı veririm ve zarar görmemek isterim. Maskeli bir deli sahada size doğru geliyor. Ne düşünürsün? Sen bir futbolcusun, örnek bir rolün var ama sana verilmesini kabul edemezsin."

Wesley Sneijder: "Beşiktaş ile deplasmanda oynuyorduk. Stadyumları yenilendiği için Olimpiyat Stadyumu'ndaydı. 1-0 geriye düştük ve sonunda 2-1 kazandık. Bitime 2-3 dakika kala 2-1 yaptık. Bir anda sahaya binlerce kişi girdi, bu normal değildi. Sadece sahayı terk etmek zorundasınız."